In verband met het corona virus en de uitspraak van het RIVM zullen wij onze deuren per direct moeten sluiten. U kunt wel gebruik maken van onze Bezorgdienst Bezorgbinkie, conform RIVM richtlijnen. Ga naar bezorgbinkie ›

Daarnaast hebben wij op www.binkiedeals een unieke kans, namelijk een Binkie loyaliteitscertificaat! Ga naar binkiedals.nl ›

Uw gezondheid en dat van ons team gaat ten allen tijden voorop. Wij zijn gesloten tot nader order, in de tussentijd kunt u gebruik maken van Bezorgbinkie. Heeft u vragen? Of heeft u een voucher gekocht en verloopt deze binnenkort? Dan vragen wij u een e-mail te sturen met daarin uw gegevens en uw voucher codes naar binkievouchers@gmail.com.

Reserveren?

Je kan gemakkelijk online reserveren voor een diner bij Restaurant Ketelbinkie! Je krijgt een bevestiging per mail. Deze moet je uitprinten/laten zien bij aankomst.

Contactgegevens

Wil je meer weten over het nieuwe concept van Restaurant Ketelbinkie? Klik hier!

Restaurant Ketelbinkie
Wilhelminakade 191
3072 AP Rotterdam

Telefoonnummer: 010-2152266
Email: kbrotterdam@gmail.com

Privacy & cookies

Facebook Restaurant Ketelbinkie

Contactformulier

Gebruik dit formulier alleen voor vragen en/of opmerkingen. Reserveringen via het contactformulier worden niet aangenomen!

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA, hierdoor zijn de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Google van toepassing.