Het restaurant dat voorheen naast Hotel New York gevestigd was opent haar deuren in het meest prestigieuze gebouw van Rotterdam, namelijk “De Rotterdam”. Het nieuwe restaurant is dan ook op 100 meter afstand van onze oude locatie te vinden.

De ruimte in De Rotterdam is meer dan geschikt om een nieuwe start te maken voor Restaurant Ketelbinkie, dat staat bekend om goed en voordelig eten, gastvrijheid, gezelligheid en haar Rotterdamse mentaliteit.

Het vernieuwde Ketelbinkie ademt de sfeer uit van knusse nostalgie, met een hoog plafond, gemetselde muurtjes, glas in lood en sierlijke ornamenten, krijg je al snel een “warm Rotterdams gevoel”. Een prachtig restaurant met een waanzinnige stijl die je niet vaak zal tegen komen in dit soort architectuur.

De menukaart van het vernieuwde Restaurant Ketelbinkie blijft in veel opzichten hetzelfde, goed eten voor eerlijke prijzen.

Op de avondkaart staan nog steeds gerechten voor € 9,95, die u van ons gewend bent, zoals bijvoorbeeld malse biefstuk of versgebakken zeebaars. Nieuw bij Ketelbinkie is het zelf samenstellen van uw 3-gangen diner. U kiest zelf uw voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht van de menukaart, al vanaf slechts € 14,95 p.p. Verder komt Ketelbinkie met een verrassende cocktailkaart, de Caipirinha en de Mojito kan je hierop vinden, maar ook biercocktails zoals de Rotterdam 010.

Ketelbinkie staat voor kwaliteit, oog voor detail en bovenal gemoedelijkheid. Door een hartelijke bediening en bekwame koks is dat al jaren een garantie. Met een mooie kaart, waar de spareribs een speciale vernoeming verdienen, is het heerlijk dineren. En ook voor een borrel bent u hier op de goede plek. Met de goede prijs/kwaliteitverhouding is Ketelbinkie toegankelijk voor een gevarieerd publiek. De ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat eenieder zich gelijk op zijn gemak voelt bij ons.

Het restaurant is gevestigd op de begane grond van “de Rotterdam”, aan de straatkant van de Wilhelminakade, direct naast de ingang van de parkeergarage en de cruiseterminal. De Rotterdam heeft een parkeergarage met 684 parkeerplaatsen. Voor gratis parkeren na 18.00 uur, kunt u terecht bij het Deloitte gebouw en Villa Zebra, deze zijn gelegen bij Stieltjesstraat, dit is op 5 minuten loopafstand van Ketelbinkie. De Wilhelmina-pier begint een waar uitgaanscentrum te worden. Op de pier vind je het Luxor theater, het film en muziektheater Lantaren Venster, het Nederlands Fotomuseum, diverse restaurants en niet te vergeten Watertaxi Rotterdam.

Bedrijfsbinkie!
Klik hier

Volg ons op Facebook!
Klik hier
Contact opnemen?
Klik hier